Kelenvölgyi Szentháromság Plébániatemplom
 

Csatlakozási lehetőség a Katolikus Mobilflottához


Tájékoztatjuk a kedves Híveket, hogy a Magyar Katolikus Egyház és a Magyar Telekom Nyrt. (korábbi nevén Westel) között 2008. szeptember 10.-én létrejött Megállapodás alapján olyan magánszemély, aki valamilyen rendszeres szolgálatot végez a kelenvölgyi Egyházközségért, avagy rendszeresen támogatja a kelenvölgyi Egyházközséget céljai elérésében, csatlakozhat a mobilflottához.

A megállapodás értelmében a fenti kritériumok bármelyikének megfelelő magánszemély u.n. szolgálattevői előfizetési szerződést köthet a mobil szolgáltatóval (Magyar Telekom), valamint ennek a szerződésnek keretén belül további négy személyt (családtagot, barátot) csatlakoztathat a flottához. Ilyen csatlakozás esetén – vagyis, amikor a szolgálattevő maga mellett további személyeket csatlakoztat a flottához – a csatlakozási szerződés úgyszintén a szolgálattevő nevére fog szólni, a havi számla a szolgálattevő nevére fog érkezni (a számla részletes, így nyomon követhető, hogy a szolgálattevő révén csatlakoztatott családtag/barát hívószámára milyen számla lett kiállítva).

A csatlakozás nem csak 30-as hívószámmal, hanem a többi hazai szolgáltató (70-es Vodafone, 20-as Telenor) számaival is lehetséges, számhordozást követően. A számhordozással kapcsolatos ügyintézést a Magyar Telekom végzi, ez többlet terhet nem jelent a csatlakozni vágyó(k) számára. Arra viszont fontos figyelni, hogy számhordozás esetén ellenőrizzük a meglévő szolgáltatási szerződésünket, az abban rögzített adataink (pl. lakcímünk, igazolványunk száma) egyezzen az aktuális címmel és számmal, mert eltérés esetén az elengedés bonyodalmakba ütközik, és ameddig az adat(ok) módosítása nem történik meg a régi szolgáltatónál, az új (flottás) szerződés megkötése nem lehetséges.

A csatlakozással flottán belül ingyenesen, más hazai vezetékes- és mobil irányba igen kedvező percdíjakon telefonálhatunk. A havi előfizetés mértéke, a percdíjak, az sms-ek díjai, a mobil internet díja üzleti titkot képviselnek, ezért ezen a felületen nem közölhetőek. Információért keressék Egyházközségünk kapcsolattartóját, Szabó Tamás-t a szabotam@freemail.hu e-mail címen. Érdeklődés esetén kérjük jelezzék, milyen szolgálattevői jogcímen kíván csatlakozni a flottához.